Ким Чен-ун има син, но той е твърде блед и слаб“ за

...
Ким Чен-ун има син, но той е твърде блед и слаб“ за
Коментари Харесай

Daily Mail: Ким Чен-ун има таен син, който крие от обществото

Ким Чен-ун има наследник, само че той е прекомерно „ бледен и слаб “ за севернокорейския усет и се пази надалеч от публичното внимание, споделя някогашен разузнавач, представен от Daily Mail.

Твърдението-бомба беше направено от Чое Су Йонг, пенсиониран чиновник от Националната разследваща работа (NIS) в съседна Южна Корея.

Kim Jong Un 'has a secret SON who is kept out of the public eye
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Позовавайки се на източници от Севера, той твърди, че „ непривлекателният външен тип на момчето наподобява е обезсърчил Ким да разкрие обществено сина си “ .

„ За разлика от татко си или сестра си, които са пълнички, споделя се, че синът на Ким е бледен и слаб “ , сподели той пред Korea Times.

„ Чух, че синът му въобще не наподобява на своя прародител Ким Ир Сен. “

За водачите на Северна Корея се счита, че приликата с Ким Ир Сен – закръгленият създател на нацията – е наложителен признак.

Настоящият водач е упрекнат, че акцентира приликата си с Ким Ир Сен, неговия дядо, в опит да укрепи личната си легитимност.

И може би ще дойдат още по-пълнички севернокорейски водачи – „ закръглената “ щерка на Ким Чен Ун, Ким Джу-ае, влезе в полезрението на обществеността в края на 2022 година

Обратно, към момента не са се появили известни фотоси на неговия „ бледен и слаб “ наследник. Но специалистите считат, че можем да си го представим просто като погледнем по-младия Ким Чен-ун - който бил доста слаб.

Появиха се няколко фотоси, показващи спретнатия Ким Чен-ун, преди да нарасне до настоящия си размер. Майкъл Мадън, създател на North Korea Leadership Watch, сподели:

„ Когато Ким Чен-ун беше по-млад, той в действителност беше слаб. Баща му и вуйна му му споделиха, че би трябвало да наддаде на тегло, с цел да може да показва престиж. Така че когато тези севернокорейски елити, изключително тези остарели генерали, видят този 27/28-годишен човек, ще се почувстват физически уплашени от него. “

Г-н Мадън – помощник на Stimson Center във Вашингтон – сподели, че това желание към огромни водачи също има историческа основа.

Той сподели: „ Има някои корейски концепции за това по какъв начин се представяме пред другите хора и има избрана концепция за привличането и привлекателността. Определението за това какво се счита за привлекателно и прелестно изглеждащо ще се разграничава надалеч от нещо, което бихме видели на запад. "

Смята се, че Ким Чен-ун има три деца – синът е най-големият, следван от Ким Джу-ае и още едно дете с незнаен пол.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР